Hos JH Lakering er vi specialister i vådlakering af alle typer emner, dog ikke træ eller trævarer. Vi tilbyder vores ekspertise til private og erhverv i Roskilde, Holbæk, Karlslunde og hele Sjælland, hvor vi laver vådlakering af emner i høj kvalitet. Har du en opgave til os, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Fordele ved vådlakering

Der er mange fordele ved vådlakering, som gør at denne form for lakering er rigtigt god. Herunder vil du kunne se nogle af de fordele der er ved dette: 

  • Giver en glat og æstetisk appel
  • Beskytter mod korrosion og slid
  • Fleksibilitet i farve og finish
  • Har gode reparationsmuligheder

Dette er nogle af de mange fordele, som gør at vådlakering er en hyppigt brugt form for lakering. Har du nogle emner, som kunne bruge en denne type lakering, er du mere end velkommen til at kontakte os for et tilbud. 

Kontakt os for et tilbud

Kvalitet og fejlfri vådlakering

Når det drejer sig om vådlakering, er der ikke plads til fejltagelser. Det kan øjeblikkeligt ses, og det giver et uheldigt slutresultat.

Hos os kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, da vi ikke stopper før det er 100 % perfekt.​

Om det er store eller små emner eller profiler er ikke afgørende. Vi går til opgaven med samme indstilling hver gang.

Få professionel vådlakering til gode priser hos os, og vær sikker på, at du får, hvad du betaler for. Vi har over 25 års erfaring indenfor faget, og vi yder vores ypperste hver dag og sætter en ære i at levere flotte resultater, der gør vores kunder glade og tilfredse.

Vådlakering af aluminium

Vi tilbyder hos JH Lakering vådlakering af aluminium, som er en effektiv måde at styrke aluminium. Herunder kan du se hvilke fordele der er ved at vådlakeringen af aluminium: 

  • Korrosionsbeskyttelse
  • God æstetik
  • Forøget slidstyrke 
  • Miljøvenlig process 

Hvis du har emner af aluminium, som du vil have lavet vådlakering på, så ring til os og få et uforpligtende tilbud. 

Ring nu for et tilbud

Få et godt tilbud på overfladebehandling

Vil du have et godt tilbud på vådlakering, er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os for bestilling, nærmere aftale og priser på telefon 46 15 27 11 eller skrive til os på jh@jh-lakering.dk.

Vi tilbyder herudover også pulverlakeringer, sprøjtelakeringer og overfladebehandling af aluminium.