Få vådlakering i høj kvalitet

Hos JH Lakering er vi specialister i vådlakering af alle typer emner, dog ikke træ eller trævarer. Vi tilbyder vores ekspertise til private og erhverv i Roskilde, Køge, Karlslunde og hele Sjælland, hvor man efterspørger metallisering og overfladebehandling af emner i høj kvalitet. Har du en opgave til os, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Fordele ved denne type lakering

Der er mange fordele ved vådlakering; Dels at det giver et flot finish, og så er det nemt at styre tykkelsen af det lag, der kommer på. I forhold til behandling giver det en god beskyttelse i henhold til korrosion – og det forudsætter ikke høje hærdetemperaturer.

Kontakt os og hør mere

Kvalitet og fejlfri lakering

Når det drejer sig om vådlakering, er der ikke plads til fejltagelser. Det kan øjeblikkeligt ses, og det giver et uheldigt slutresultat.

Hos os kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, da vi ikke stopper før det er 100 % perfekt.​

Om det er store eller små emner eller profiler er ikke afgørende. Vi går til opgaven med samme indstilling hver gang.

Få professionel vådlakering til gode priser hos os, og vær sikker på, at du får, hvad du betaler for. Vi er erfarne lakerere, der yder vores ypperste hver dag og sætter en ære i at levere flotte resultater, der gør vores kunder glade og tilfredse.

Få et godt tilbud på overfladebehandling

Vil du have et godt tilbud på vådlakering, er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os for bestilling, nærmere aftale og priser på telefon 46 15 27 11 eller skrive til os på jh@jh-lakering.dk. Vi tilbyder herudover også sprøjtelakering og pulverlakering.