Få professionel sprøjtelakering i høj kvalitet

Har du brug for sprøjtelakering af plast- eller metalemner, er vi hos JH Lakering specialister i lakering. Vi har mange års erfaring med forskelligartede opgaver for kunder på Sjælland, herunder Roskilde, Køge og Karlslunde.

Smukt resultat hver gang

Sprøjtemaling giver et flottere resultat, hvorfor mange vælger denne metode.

Ved sprøjtelakering af emner og mere generel industrilakering er det vigtigt, at der er fokus på selv de mindste detaljer. Det er dem, der giver det sidste finish, som gør, at du som kunde bliver ovenud tilfreds med det udførte arbejde

Det kan du være helt sikker på, at du bliver, når du er kunde hos os.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Hos JH Lakering går vi aldrig på kompromis med kvaliteten eller vores faglige integritet og stolthed. Vi er professionelle fagspecialister, der yder vores ypperste hver dag for at levere flotte resultater.

Vi er utroligt kvalitetsbevidste og detaljeorienterede og leverer et perfekt udført stykke arbejde hver gang, så du kan trygt komme til os.

Kontakt os og hør mere

Ekspertise og fordele

Hos JH Lakering er vi specialister i sprøjtelakering af alle typer emner, dog ikke træ eller trævarer. Vi tilbyder vores ekspertise til private og erhverv i Roskilde, Køge, Karlslunde og hele Sjælland, hvor man efterspørger lakering og overfladebehandling af emner i høj kvalitet. Har du en opgave til os, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Der er mange fordele ved sprøjtelakering. Dels at det giver et flot finish, og så er det nemt at styre tykkelsen af det lag, der kommer på. I forhold til behandling giver det en god beskyttelse i henhold til korrosion – og det forudsætter ikke høje hærdetemperaturer.

Samme indstilling til opgaven hver gang

Når det drejer sig om sprøjtelakering, er der ikke plads til fejltagelser. Det kan øjeblikkeligt ses, og det giver et uheldigt slutresultat.

Hos os kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, da vi ikke stopper før det er 100 % perfekt.​

Om det er store eller små emner eller profiler er ikke afgørende. Vi går til opgaven med samme indstilling hver gang.

Få professionel sprøjtelakering til gode priser hos os, og vær sikker på, at du får, hvad du betaler for. Vi er erfarne lakerere, der yder vores ypperste hver dag og sætter en ære i at levere flotte resultater, der gør vores kunder glade og tilfredse.

Vi kan hjælpe med store og små opgaver

Vi har en stor afdeling for sprøjtelakering med 2 bokse, der håndterer emner i størrelser op til:

  • ​Længde: 1800 mm
  • Bredde: 800 mm
  • Højde: 500 mm

I denne afdeling sprøjtelakerer vi primært emner i diverse plasttyper og metal. ​Disse produktionsfaciliteter gør, at vi i dag servicerer nogle af de allerstørste spillere på markedet som for eksempel:

  • ​Louis Poulsen Lightning
  • Philips
  • Schneider Electric
  • ​Postnord
  • Kai Andersen
  • Heka Dental

Kontakt os for priser og nærmere aftale

Ønsker du at få en aftale omkring sprøjtelakering af møbler samt få et konkret tilbud på opgaven, kan du kontakte os på telefon 46 15 27 11 eller skrive til os på jh@jh-lakering.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig. Er sprøjtelakering ikke noget for dig, tilbyder vi  blandt andet også pulverlakering og vådlakering.