Søger du en kompetent virksomhed, der tilbyder professionel pulverlakering på Sjælland?
Vi hjælper mange kunder i blandt andet Roskilde, Holbæk og Karlslunde og har hos JH Lakering over 25 års erfaring med lakering, og vi tilbyder alle former for lakering.

Et miljøvenligt valg, der giver et flot finish

Lakering med pulver er en miljøvenlig form for lakering, som samtidig giver et virkeligt flot finish på emnet, der bliver lakeret. 

Når det kommer til pulverlakering, kan vi lakere alt i metal, der kan tåle 220 grader. Det er typisk opgaver som lampebelysning, aluminiumsfacader, røde postkasser og dentaludstyr (stole).

Har du noget, du gerne vil have pulverlakeret, eller har du spørgsmål vedrørende pulverlakering, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et tilbud eller for at få rådgivning indenfor pulverlakering. 

Se også vores sider om overfladebehandling af aluminium, sprøjtelakeringer og vådlakeringer.

Hvad er pulverlakering?

Hvad er pulverlakering? Kort fortalt er det lakering med pulverlak, hvilket udføres med en sprøjte, der fordeler lakken ensartet. En af de mange fordele er pulverlakering er evnen til at levere et flot resultat, der er jævnt dækkende.

Vi har 2 pulverlinjer, der håndterer emner i størrelser op til:

  • Længde: 4000 mm
  • Bredde: 850 mm
  • Højde: 1550 mm​

Vi råder i dag over et 10-trins dyppeforbehandlingsanlæg, der håndterer emner i størrelsen:

  • Længde: 3000 mm
  • Bredde: 800 mm
  • Højde: 1100 mm

I dette anlæg kan vi behandle aluminium og galvaniseret stål, således at emner efter lakering kan opnå op til 10 års garanti.​

Hvad angår overfladebehandling, er vi yderst grundige og effektive. Ønsker du pulverlakering af stål, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine mange muligheder.

Kontakt os

Pulverlakering af rustfrit stål 

Der kan være en stor fordel i at pulverlakere emner, der er i rustfrit stål, da dette kan give det rustfrie stål en god æstetisk appel. 

Pulverlakeringen er derudover også en miljøvenlig proces, og derfor bliver pulverlakeringen hyppigt brugt til rustfrit stål. 

Ved pulverlakering af rustfrit stål, styrker man også både holdbarheden og slidstyrken på stålet, så det vil få en længere levetid. 

Pulverlakering af galvaniseret stål

Galvaniseret er stål, som har fået en overfladebehandling med et tyndt lag zink, som beskytter stålet fra at ruste. Dette gør at galvaniseret stål egner sig specielt godt til anvendelse i fugtige omgivelser. 

Det er enormt effektivt at pulverlakere galvaniseret stål, da man på denne måde kombinerer zinkens beskyttelse mod rust med pulverlakeringens flotte farve og finish. 

Derudover vil kombinationen af zinkbelægningen og pulverlakeringen sikre emnerne en lang holdbarhed og levetid. 

Få en god pris på pulverlakering

Hvad koster lakering med pulverlak? Vi tilbyder pulverlakering til en god pris, og hvis du er interesseret i at høre mere kan du altid kontakte os på telefon 46 15 27 11 eller skrive til os på vores e-mail jh@jh-lakering.dk.​ Vi glæder os til at høre fra dig.