Overfladebehandling af aluminium

Hos JH Lakering er overfladebehandling af aluminium en af vores mange kompetencer, som vi tilbyder til private og erhverv i Roskilde, Køge, Karlslunde og hele Sjælland.

Til daglig arbejder vi sammen med store smedefirmaer og kan derfor også være behjælpelige med en totalløsning, der inkluderer alt fra fremstilling, overfladebehandling, eventuel montering, pakning og levering.

Vælges denne løsning, er du som kunde garanteret en løsning hvor du kun skal lægge din ordre og ikke bekymre sig om den løbende proces og koordination mellem flere leverandører. Skal vi hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Grundig og professionel overfladebehandling

Når det kommer til overfladebehandling af rustfrit stål og coating med korrosionshæmmende midler, er vi altid omhyggelige, grundige og meget professionelle i vores tilgang. Sådan kan vi levere de bedste resultater, som lever op til dine forventninger.​

Kontakt os for priser og bestilling

Skal du bestille overfladebehandling af et emne eller flere, er vi parate til at løfte opgaven. Du kan kontakte os ved behov samt høre mere om vores priser på telefon 46 15 27 11, eller du kan skrive til os på jh@jh-lakering.dk.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os