Hos JH Lakering er overfladebehandling af aluminium en af vores mange kompetencer, som vi tilbyder til private og erhverv i Roskilde, Holbæk, Karlslunde og hele Sjælland. 

Vi har 40 års erfaring i branchen og vi er derfor yderst kompetente. Vi bestræber os på at lave det bedst mulige resultat hver gang. 

Få et flot resultat med aluminium overfladebehandling hos os

Til daglig arbejder vi sammen med store smedefirmaer og kan derfor også være behjælpelige med en totalløsning, der inkluderer alt fra fremstilling, overfladebehandling, eventuel montering, pakning og levering.

Vælges denne løsning, er du som kunde garanteret en løsning hvor du kun skal lægge din ordre og ikke bekymre sig om den løbende proces og koordination mellem flere leverandører.

Skal vi hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Grundig og professionel overfladebehandling

Når det kommer til overfladebehandling af rustfrit stål og coating med korrosionshæmmende midler, er vi altid omhyggelige, grundige og meget professionelle i vores tilgang. Sådan kan vi levere de bedste resultater, som lever op til dine forventninger.​

Når du vælger os som leverandør, kan du være sikker på at få en grundig og professionel behandling af dit materiale. Vi er særligt erfarne inden for behandling af rustfrit stål, og arbejder altid omhyggeligt for at sikre de bedste resultater, der lever op til dine forventninger.

Fordele ved overfladebehandling af aluminium

Der er mange grunde til at få lavet en overfladebehandling af aluminium, da dette kan give mange fordele for dine aluminium produkter. Herunder vil du kunne se nogle af de fordele der er ved overfladebehandling af aluminium: 

  • Korrosionsbeskyttelse
  • Forbedring i æstetisk appel
  • Forøget slidstyrke
  • Forlænget levetid
  • Større miljøvenlighed

Dette er nogle af de primære årsager til at du skal sørge for at få overfladebehandlet aluminium. Du kan derfor kontakte os, hvis du har brug for en overfladebehandling, så står vi klar med rådgivning og vejledning til dig. 

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer bedst til din situation, er du velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak, hvor vi gerne tilbyder vores rådgivning. 

Ring nu

Dine fordele hos JH Lakering er blandt andet:

  • Professionel og grundig behandling
  • Totalløsninger
  • Fleksibilitet og kvalitet
  • God kundeservice
  • Konkurrencedygtige priser

Vi har altid kunden i fokus, og med vores 40 års eksistens, ønsker vi at være dit foretrukne valg til overfladebehandlinger, pulverlakeringer, sprøjtelakeringer og vådlakeringer.

Kontakt os for priser på en overfladebehandling af aluminium

Skal du bestille overfladebehandling af et emne eller flere, er vi parate til at løfte opgaven.

Du kan kontakte os ved behov, samt høre mere om vores priser på telefon 46 15 27 11, eller ved at skrive til os på jh@jh-lakering.dk, eller kontaktformularen her på siden.