Sprøjtelakering af alle typer PLASTemner

Har du brug for sprøjtelakering af plastemner, er vi hos JH Lakering specialister i lakering og har mange års erfaring med forskelligartede opgaver for kunder i Roskilde, Køge, Karlslunde og hele Sjælland. Sprøjtemaling giver et flottere resultat, hvorfor mange vælger denne metode.

Ved sprøjtelakering af emner og mere generel industrilakering er det vigtigt, at der er fokus på selv de mindste detaljer. Det er dem, der giver det sidste finish, som gør, at du som kunde bliver ovenud tilfreds med det udførte arbejde. Det kan du være helt sikker på, at du bliver, når du er kunde hos os.

Få professionel sprøjtelakering i høj kvalitet

Hos JH Lakering går vi aldrig på kompromis med kvaliteten eller vores faglige integritet og stolthed. Vi er professionelle fagspecialister, der yder vores ypperste hver dag for at levere flotte resultater. 

Der er mange fordele ved sprøjtelakering. Følgende eksempler er få ud af mange:

  • Det giver et jævnt og ensartet lag over det hele
  • Der opstår ikke helligdage eller løbere, som i sidste ende er nemme at få øje på

Vi er utroligt kvalitetsbevidste og detaljeorienterede og leverer et perfekt udført stykke arbejde hver gang, så du kan trygt komme til os.

Kontakt os for priser og nærmere aftale

Ønsker du at få en aftale omkring sprøjtelakering af møbler samt få et konkret tilbud på opgaven, kan du kontakte os på telefon 46 15 27 11 eller skrive til os på jh@jh-lakering.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig,

- eller skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt