Pulverlakering giver et flot finish

Søger du en kompetent virksomhed der tilbyder professionel pulverlakering i Roskilde, Køge eller andre steder på Sjælland, er vi hos JH Lakering erfarne lakerere, der tilbyder alle former for lakering. Lakering med pulver er en mere miljøvenlig metode, og samtidig giver det er virkeligt flot finish.

Når det kommer til pulverlakering, kan vi lakere alt i metal, der kan tåle 220 grader. Det er typisk opgaver som lampebelysning, aluminiumsfacader, røde postkasser og dentaludstyr (stole). 

Har du noget, du gerne vil have pulverlakeret, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et tilbud.

Grundig og effektiv pulverlakering

Hvad er pulverlakering? Kort fortalt er det lakering med pulverlak, hvilket udføres med en sprøjte, der fordeler lakken ensartet. En af de mange fordele ved pulverlakering er dets evne til at levere et flot resultat, der er jævnt dækkende. 

Vi har 2 pulverlinjer, der håndterer emner i størrelser op til:

  • Længde: 4000 mm
  • Bredde: 850 mm
  • Højde: 1550 mm​

Vi råder i dag over et 10-trins dyppeforbehandlingsanlæg, der håndterer emner i størrelsen:

  • Længde: 3000 mm
  • Bredde: 800 mm
  • Højde: 1100 mm

I dette anlæg kan vi behandle aluminium og galvaniseret stål, således at emner efter lakering kan opnå op til 10 års garanti.​ 

Hvad angår overfladebehandling, er vi yderst grundige og og effektive. Ønsker du pulverlakering af stål, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine mange muligheder.

Få en god pris på din opgave

Hvad koster pulverlakering? Vi tilbyder pulverlakering til en god pris, og hvis du er interesseret i at høre mere kan du altid kontakte os på telefon 46 15 27 11 eller skrive til os på e-mail jh@jh-lakering.dk.​

- eller skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt